22.07.2012 г., 18:53 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
671 0 1

В тази болка се крие истината,

а тя е една:

че още те помня.

Помня… горчицата върху тялото ти…

помня песента, която слушахме,

помня как в калта се окъпахме,

помня как допря своите устни

до моите,

помня аромата на люти чушки,

помня как ми говореше

тихо на ухо.

И нивга не ще забравя,

но си замина, нали,

как да ти простя…

но все пак не мога да те забравя…

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е,хайде сложи кръст на миналото и се огледай на около.Поздрав!
Предложения
: ??:??