8.11.2020 г., 8:29 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
203 0 0

Полъх от спомен те отнесе при мен.
Момент на наслада в миг уловен.
Спотайвана страст тъй силна избухна със плам.
Отдавам и се, изгарям, погубвам се - знам.

 

Стените предпазни умело разруши,
в сърцето ми удобно ти се настани.
Опияни ме със думи, към теб се пристрастих,
позволих си да потъна,слабост проявих.

 

Сърцето наивно,за последен път ме предава.
Сълзите пресъхват, в гърдите празно остава.
Любовта ми към теб бавно ме убива.
Не тялото, душата - тя си отива.

 

Хареса ли ти, кажи , когато с мен си поигра?
Струваше ли си любими да убиеш мен и любовта?
 

© Mariya Zhekova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??