16.04.2009 г., 8:35 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
1356 0 17

Спомен

На Мира

 

Ръцете ми са празни за гърдите ти,

а мислите ми - с длани те докосват.

И пръстите разресват пак косите ти,

чертаят нещо, търсят... омагьосват.

 

Гори ме светлината на очите ти,

целувам устните ти пак, и пак... без слово!

Отиде си мирът безславно от душата ми...

Как искам... да те удавя в мен отново!

 

© Пенко Пенков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??