3.07.2011 г., 1:11 ч.

Спомен от рая 

  Поезия
609 0 3

 

Къде отиват 

умрелите 

цветя? 

 

В рая, или 

в 

 

безкрая? 

 

***

 

Превръщат се 

в тор...

 

 

 

 

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??