6.05.2008 г., 8:39 ч.

Спомен в синьо 

  Поезия
677 0 18
       Спомен в синьо


Всичко е същото - казваш -
и ръката ми - в твоята длан.
Сънят се повтаря наяве.
Какво си - самата не знам.
По устните нежност остава,
струи от очите ти синьото.
Лудост си. Бях го забравила.
Спомен в синьо. И минало.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??