18.06.2010 г., 10:04 ч.

Спомен в синьо 

  Поезия » Любовна
979 0 12

СПОМЕН В СИНЬО

 

Вече не бързам.

През всички сезони душата премина.

Не бързам.

Все пак има и чар в тази зима...

Отдавна изпито е виното,

но в стаята още звучи

смехът на приятели...

Остана и един спомен в синьо

да обърква душата ми...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??