27.10.2009 г., 19:30 ч.

Спомен (за Моряка) 

  Поезия » Любовна
544 0 0

Сама съм...

Споменът боли...

Споменът за Него, Морето и Любовта.

 

Мъжът на моя стих е силен,

свикнал да подчинява океана,

подчинена чувствах се и аз.

Покорно хванала се за ръката на моряка...

Той е искрен и нежен, добър.

Усещане за топлина и приятел...

Тишина... Очите ми говорят...

Те говорят най-добре...

... отронвайки сълза...

... за теб...

... За теб, Морето и Любовта.

 

 

Сама съм...

Споменът боли...

Споменът за него...

© Марина Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??