29.08.2010 г., 13:04 ч.

Спомен за моя моряк 

  Поезия » Друга
949 0 3

Спомен за моя моряк

 

Есен наближава. Тиха есен, пъстра.

Гларусите галят със криле небето.

Губи слънцето от силата на свойто лустро.

И вече някак тъжно усмихва се морето.

 

Сама съм. Втъкана съм във вълнолома.

Един моряк обичах. Обичах и морето!

И ме прегръща вятър, като топъл спомен.

Морякът мой отдавна ме чака на небето.

 

 

29.08.2010 г.

 

 

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??