7.02.2015 г., 1:00 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна
468 0 1

Толкова сънища, мечти

и миражи чародейни.

Едно и също са.

Няма тиха лагуна

И плахи стъпки

върху пожълтялата шума.

Непривично тихо е.

И все така заслушан,

взиращ се в небето си

да търся птици...

Морето също е

пресъхнало в очите ми.

Само вятъра е тук,

неизменно верен,

даващ ми кураж приятел.

Леко разрошва косите,

отдавна посребрени и девствени.

Вечер с него си бъбрим,

споделяме свойте мечтания.

Шумолим в листака всяка вечер

и умислено срещаме утрото.

Отчайващо искрени,

уморени и очакващи

да се загубим.

В косите и ръцете Ти.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно! Много, много тъжно е в самотата, която съвпада с възрастта на белите коси.Единствен приятел ти е останал вятъра.
    Съчувствам ти, но само ти можеш да промениш атмосферата си.
    Стихотворението ти е явно отпечатък на твоя живот.То ми харесва и те поздравявам за него!
    Поздрав от мен и по-ведър поглед към живота!
Предложения
: ??:??