2.01.2018 г., 17:00 ч.

Спомени 

  Поезия » Друга
258 0 1

Спомени

 

Мракът е застинал

нейде по средата -

между вярата и грехотата -

силен, сив, дълбоко вникнал.

 

Вълни от гняв нахлуват в мене.

Ушите глъхнат от адско гърмене.

Спомени страшни нахлуват,

давят ме и се вълнуват.

 

Океан от сълзи се разплисква -

да умра ми се приисква.

Любов ли бе, или мъчение?

Вече е без значение...

 

Долавям миризма на труп -

всичко ме удря накуп -

страдание, разочарование, скръб;

остри игли забиват се в голия ми гръб.

 

Протегната ръка за помощ

издига се в безлунна нощ.

Отнийде пристан не достига.

Докато Смъртта не я застига...

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??