16.06.2018 г., 17:57 ч.

Спомени 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
503 0 0

Ангел си, дявол си
мразя те, обичам те,
искам те и пак те искам,
а времето бавно си върви,
съдбата спомени сътвори,
ала образа не ще ти заличи.

 

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??