Jun 16, 2018, 5:57 PM

Спомени 

  Poetry » Love, Free verse
508 0 0

Ангел си, дявол си
мразя те, обичам те,
искам те и пак те искам,
а времето бавно си върви,
съдбата спомени сътвори,
ала образа не ще ти заличи.

 

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??