24.10.2009 г., 23:40 ч.

Спомени едни 

  Поезия » Любовна
365 0 0

И пак към телефона

протягам аз ръка.

Обичах те до болка,

но ти така и не разбра.

 

Моменти хубави, прекрасни,

изживяхме с теб през дни,

но дали си спомняш,

или са просто спомени едни?

 

Сълзите капят,

мокрят този лист,

но вече всичко свърши

и аз се примирих.

 

Единствено остана

спомен, някой - друг.

За онези времена,

когато бяхме с теб

един до друг!

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??