7.06.2009 г., 17:32 ч.  

Градът и светът 

  Поезия » Философска
584 0 0

 Отброява пърхането

 на крилата ми

 махалото

  и Той е там,

 в глухия ми мрак...

 Облечен във лъчи

на синьо слънце

  от отвъдното...

 И  пак...

 Крилата ми се късат стари,

 падат в спомени и в стаи...

 Завинаги натам.

 Невидимият,

 зърва сам

  сърцето си

  и после чупи

  огледалото...

© ВЕСЕЛИНА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??