12.08.2008 г., 13:06 ч.

Спомени от Созопол 

  Поезия » Друга
746 0 4

Слънчеви дни.
Мисли - бурни, странно нестихващи.
Морски вълни.
Шумно преплетени с пясък.
Тихо минават през мислите.
Извайват. Умират със трясък.

Вятър. И нежен, и буен.
Полъх. И става студено.
Вихрушки, фъртуни.
Някак смирено се бият...
Въздишки издава сърцето.

Лято. И ясно небе.
Спомени май се явяват.
От облаци виснали
над едно синьо море
фигурки някакви май
оживяват? ...

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??