12.11.2008 г., 19:32 ч.

Спомени в шепи 

  Поезия » Философска
601 0 8
Събирам спомените в шепи,
мечтите пръскам като капки.
Времето не ме променя,
една и съща си оставам.
Мога само във мечтите
да се скрия от сивотата,
от кошмарния плен на бита,
като в прекрасния мир
на своята душа отида.
И звучи симфония от чувства,
нахлуват ярки спомени -
лъчи от слънчевата младост.
Събирам  ги във шепи
като разпилени зърна
от красива огърлица.
С това съм аз богата,
те стоплят ми душата!

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??