5.03.2014 г., 14:59 ч.

Спомените в мислите кървят 

  Поезия » Любовна
849 0 2

СПОМЕНИТЕ В МИСЛИТЕ КЪРВЯТ
/на Мая М./

Спомени във мислите кървят,
извикват болки - стари рани,
прегракнали в ушите ни крещят
във ужас думи неразбрани...
И мята се във нас душата, 
и чупи нокти в голите стени,
пищи уплашена в телата 
на мислите от хиляди злини...
Трепери и се гърчи бясно,
тя иска да забрави всеки миг,
за всичко минало и страстно
за всеки вопъл, всеки вик...
Спомените в мислите кървят,
заравят в болка старо минало.
Разказвайки на всеки по света
за една любов, 
живяла и... 
изстинала...

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изстрадана е любовта в душата ти - това прозира във всеки ред. Ето защо и спомена за нея е така болезнен...
    Поздравления за чувствената поезия!
  • Тежко е, но и много красиво и истинско...
Предложения
: ??:??