2.01.2010 г., 13:59 ч.

Спонтанно 

  Поезия
476 0 0

Когато в линията се загубиш

във глас със ритъм непознат,

във който неизбежно ще се влюбиш…

О, да! Така звучи грехът!

Когато тихо се откриеш

в очите на едно дете

и в устните ù щом отпиеш

цветя, и вяра, и море,

когато с думи те възбужда

и лазиш в нейните крака,

от нея нямаш просто нужда,

защото тя е Любовта!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??