10.06.2009 г., 14:54 ч.

Спор 

  Поезия » Друга
453 0 2

Както си седях,
сякаш огледалото ми заговори,
мигом онемях,
щото почна с мен да спори.

'Имаш нужда от почивка'
най-нагло заяви.
'Къде ти е младата усмивка,
счупила се във сълзи?

Виж си кръговете под очите,
някога излъчващи живот.
Видно е и за глупците,
че си в труден период.

Имаш нужда от слушател,
дето да внимава с всяка твоя
дума - да е верния приятел
и да те подкрепи във боя'

'Къв ти бой?'
 грубо срязах аз.
'Имам си приятели безброй'
'Дето не са с тебе в тоя час'
Прекъсна ме то
и май беше за добро...

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??