25.05.2008 г., 0:19 ч.  

Справедливост 

  Поезия
464 0 0

Справедливост

 

Беше деяние погрешно,

беше грешка човешка.

Беше грешник наречен,

беше присъда горчива.

 

Молеше се за милост,

молеше се за прошка.

Молеше се без душа,

молеше се напразно.

 

Сега се разкайваш,

сега осъзнаваш болката.

Сега е късно да се върнеш,

сега е след години.

 

Беше грешка човешка,

беше присъда тежка.

Беше разкаяние горчиво,

беше така справедливо.

 

 

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??