6.07.2007 г., 13:35 ч.

Спрете да говорите 

  Поезия
571 0 3
 Спрете да говорите бе, хора,
 думите ви злъчни са за мене,
 тежки като клетви и окови,
 сърцето ми ги носи като бреме.

 Спрете да говорите бе, хора,
 словата ви куршумени убиват,
 тез окаяни души, които вчера
 весело видях да се усмихват.
 
 Вярващи, че щастието съществува,
 колко друми извървяха, но напразно,
 защото никога така и не откриха
 пътя, който ще ги заведе до рая.

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??