6.02.2019 г., 11:35 ч.  

Спри 

  Поезия » Любовна
396 0 1

Можем ли да го направим заедно,
подобно на неизстрадано последно?!

 

Защото ние влюбените вярваме
с наивно детско изумление и тръгваме...

 

... да се преструваме, че рана няма.
Да се обичаме. Да, знаем, че е вече яма.

 

СПРИ! Тая нощ ще спя навън с кошмарите
и скитащите кучета по тротоарите.

 

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??