Сравнение
В Русия тежък бил животът,
когато в седемнайсти век,
за да не му тежи хомотът
си пийвал руският човек?!
В България след четри века
е тежко повече дори -
да се напие ще човека,
но няма толкова пари!!!...
© Красимир Тенев Всички права запазени
А ,я любил тебя на всегда!Какаиа ти звезда!