7.03.2008 г., 17:50 ч.

Сребърно нежно 

  Поезия » Пейзажна
763 0 8
 

Пролетна приказка утихнала

розови приказки преде -

плете и важно разплита

на залеза с огнените цветове

 

Минават неспирни минути,

изгряват звездите игриви,

рисуват, немирни, картини

и сгряват душите ни сиви.

 

Аромат на цветя ни пресреща,

напомняйки първата среща.

В две блестящи очи се оглежда

влюбена луна - сребърно нежна...

© Диа-непокорна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??