Mar 7, 2008, 5:50 PM

Сребърно нежно 

  Poetry » Landscape
759 0 8
 

Пролетна приказка утихнала

розови приказки преде -

плете и важно разплита

на залеза с огнените цветове

 

Минават неспирни минути,

изгряват звездите игриви,

рисуват, немирни, картини

и сгряват душите ни сиви.

 

Аромат на цветя ни пресреща,

напомняйки първата среща.

В две блестящи очи се оглежда

влюбена луна - сребърно нежна...

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??