Любя те ...
с най-дългата целувка на нощта,
с която лятото
дари ни безвъзмездно
и в топлите зеници на страстта
оставям белег,
с пътека към сърцето.
Любя те ...
сред тихата незрима тишина,
която вдишва
и издишва само обич,
а всяко пламъче от тази красота
щастливо се разпръсква над морето.
Любя те ...
сред шепота на морските вълни,
родило синьото докосване на дланите.
И само миг да е -
устните ще помнят този дъх
на топлина, море
и още нещо ...
© Дочка Г Всички права запазени