4.01.2014 г., 13:01 ч.

Среднощен дъжд 

  Поезия » Любовна
378 0 0

    СРЕДНОЩЕН ДЪЖД

 

 

Сърце – една заключена врата.

Не мога пак да мина аз от там.

Вали дълбоко в моята душа.

Дали да позвъня дори не знам.

 

Стоя, озъртам се в среднощен мрак 

да чуя пак любовния ти зов.

Но зад вратата няма нито знак.

И аз сега съм сам ловец на лов.

 

Обръщам се и тръгвам във нощта.

Дъждът измива моите следи.

А може би е по-добре така:

Да съм без теб – без мен да бъдеш ти.

 

 

                     

                                   06.03.2013 год. 

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??