26.09.2010 г., 16:48 ч.

Среднощен танц 

  Поезия » Любовна
803 0 4

Във вихрен танц телата ни политат,

от бурна страст опиянени.

Танго и валс в едно се сливат -

вълни, от сладост разлюлени.

 

Ръцете ти - две делви с масло,

по кожата ми се разтапят.

Медът е допира им сластен,

опияняващ, дъхав, ароматен.

 

По устните ти - нега от рози,

нектар във изобилен океан.

Амброзия божествена ме носи

към върховете на любовния ни плам.

 

Бедрата ми около твойте се увиха,

като лиана с пъпки на жасмин.

Кама и Радхи се преродиха

и лотос разцъфтя, неповторим.

 

 

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??