21.04.2011 г., 9:10 ч.

Среднощна несъобразителност 

  Поезия » Източни форми
570 0 4

лутане между гробове

уж почит за мъртвите

а тъпчем живите треви

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??