13.01.2010 г., 20:26 ч.

Среднощни... 

  Поезия » Гражданска
476 0 3
Чупят се минута след минута
на парченца страх, вина и студ,
разпилени дните ми се лутат
като в дневника на някой луд. 

От години нямам си часовник
и не виждам никъде стрелки,
тракащи с усърдност на чиновник ,
да припяват "Времето лети". 

Днес и вчера, утре и отново
ще забърквам смес от нощ и ден,
ще изчезвам в писаното слово,
вярвайки, че всъщност има Мен...

© Християна Драгостинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??