Всяка пълна програма
е след тон алкохол.
Всяка болка я няма
след бонбон - Панадол.
Всяка секси мадама
е танцьорка на кол.
Всяка хватка с измама
е болезнен мазол.
Всяка прелестна дама
се облича от Мол.
Всяка мисъл за Храма
е след лош карамбол.
Всяка рана - голяма
е покрита със сол.
Всяко вино в реклама
днес е без бандерол.
Всяка футболна драма
е с красив автогол.
Всеки час с Панорама
е с тотален разкол.
Всеки зъб с амалгама
днес е без зъбобол.
Всяка - “Гара за двама”
е под руски контрол.
Всеки плаж на Панама
е покрит със петрол.
Всеки град в Алабама
е с квартал Суходол.
Всяка есенна гама
е с жесток сърцебол.
Всяка тъща - гранмама
с електрически стол.
Всяка нощ по пижама
слушам див Рокендрол!
...
Очаквам днес опровержения
или пък вашите - прозрения!
Юри
Йовев
Ноември
2019 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени