8.08.2008 г., 20:06 ч.

Среднощно 

  Поезия » Любовна
585 0 7
СРЕДНОЩНО

Присядам на ръба на своето безсъние.
В косата ми нощта заплита черни пръсти.
И Месецът се скри... Кога ще се разсъмне?
Дали деня ще може отровата да пръсне?!

Сърцето я прие. Душата я погълна.
Изстива мисълта, че може да те имам.
И времето да спре, пак няма да се върна.
Полека от света без тебе ще си ида.



© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??