10.01.2009 г., 23:17 ч.

Среднощно 

  Поезия » Друга
532 0 0
Среднощен влак лети в полето.
Среднощен враг лежи в леглото.
Среднощна среща с цвете тъжно.
Среднощна песен красиво нежна.

Аз тръгвам боса през тревата...
Пространство, въздух, тишина
и само нежната роса
в тревата тихичко проблясва.
Усмивка, радостна въздишка.
Аз следвам своята звезда.

Ти все седиш на прага
замислен, тъжен, мълчалив
и само вятър нощен
с горещи, пеперудени криле
шепти ти тихичко - Поспи...
Ти пак очакваш някой...

Среднощна среща с цвете тъжно.
Среднощна песен красиво нежна.
Среднощни стъпки тихо влажни.
Среднощен път към теб ме води.

© Диди Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??