12.01.2008 г., 8:11 ч.

Среща... 

  Поезия » Любовна
1102 0 54

 

 

 

                        Среща...

 

                   В очите ти се къпя гола...

                   Даряваш ме със нежност

                   и сълзи... сълзи... защо ли?!

                   Изпивам ги копнежно...

 

                   Ти в очите ми политаш...

                   Там синьо... синьо е небето

                   и слънчево ми се усмихваш,

                   там, отвътре... от сърцето...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??