Среща...
В очите ти се къпя гола...
Даряваш ме със нежност
и сълзи... сълзи... защо ли?!
Изпивам ги копнежно...
Ти в очите ми политаш...
Там синьо... синьо е небето
и слънчево ми се усмихваш,
там, отвътре... от сърцето...
© Магдалена Костадинова All rights reserved.