8.02.2014 г., 21:41 ч.

Среща? 

  Поезия
452 0 1

Аз днеска реших да те срещна,
вървях сред бетон и огради,
във всеки човек се оглеждах,
в коли, автобуси и сгради.

И днеска реших, че те искам,
реших да те сблъскам със мен,
да ти стана донякъде близка
и те търсих през целия ден.

И вървях сред тълпи и площади,
срещнах просяци и кавалери,
бяха всички за мен непознати,
нито друг, нито тебе намерих.

А може би сме се разминали,
разминали сме се толкова пъти,
очите ти са ме подминали,
а аз не съм чула гласа ти.

И вярвам, че така е трябвало,
било е писано да те пропусна,
но все пак сърцето очаквало
от вълнение едва не се пръсна!

© Йоанна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Попаднах случайно на стиховете ти, Йоанна, но определено ще ги следя. Много ми харесва този стил на писане! Поздрави!
Предложения
: ??:??