16.03.2017 г., 14:15 ч.  

Среща /безглаголна/ 

  Поезия
163 0 1

 

 

 

 

Пролет.
Усмивки.
Поглед.
Примигване.
Боже,
очите ù...
Полет. 
Кокичета.
Букетче
за момичето.
Прегръдка...
и още нещо...
Ден за обичане.
Младост гореща.
Среща
незаситена
с още нещо...
Лято
насреща...
за вричане...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??