20.02.2007 г., 17:05 ч.

Среща 

  Поезия
840 1 16
                Аз зная, ще се срещнем с теб отново  
                и с гласове смутени ще се поздравим,
                ще бъдем тихи, мълчаливи и виновни,
                че не можахме любовта да съхраним.


                Ще се погледнем - в погледа ни плах,
                желанието старо ще изплува,
                и ще усетим със нарастващ страх,
                как много тази среща ще ни струва.


                И ще се разделим с приведени глави,
                без даже да си кажем сбогом,
                и въпреки че след това ще ни боли,
                едва ли ще се срещнем с теб отново.
                
                 
  



                                                

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??