21.02.2007 г., 10:56 ч.

Среща 

  Поезия
466 0 3
Срещнах днес едно дете,
паднало от колело.
Лицето му все в бинтове
брадичка, нос... охооооо

Сърцето ми от жалост сви се,
но погледа ми срещна две очи,
искрящи с истинска усмивка!
"Ей, споко - хич не ме боли"

И в миг - аз водех разговор с хлапака
за слънцето, за утрешния ден...
"а днеска как кълва ми яко
на езерото!" Смешен, ведър, окрилен!

Когато тръгна, взе и топлината.
Замислих се за теб, за мен:
смеха загубили сме в сивотата...
Едно сърдечно - ДОБЪР ДЕН!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Монотонността измества всички емоции...понякога се иска една такава СРЕЩА,за да ни припомни позабравени неща...

    Усмивки и...ДОБЪР ДЕН!
  • Много е хубаво, хареса ми.

    Поздрав и усмивка.
  • Хе-хе-хе...
    Добър ден и от мен!
Предложения
: ??:??