9.10.2004 г., 20:39 ч.

Среща 

  Поезия
1025 0 0
Две лица се докосват,
две тела се топят,
две ръце пак треперят,
вплетени нежно спят.

Две очи се усмихват,
две сърца заедно,
две души се намират,
те са вече едно.

Две са устните влажни,
две по голата плът,
две се движат те бавно
и прокарват си път.

Две са меките длани,
две притиснати там,
две тела са събрани,
във безкрайния плам...

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??