Oct 9, 2004, 8:39 PM

Среща 

  Poetry
1035 0 0
Две лица се докосват,
две тела се топят,
две ръце пак треперят,
вплетени нежно спят.

Две очи се усмихват,
две сърца заедно,
две души се намират,
те са вече едно.

Две са устните влажни,
две по голата плът,
две се движат те бавно
и прокарват си път.

Две са меките длани,
две притиснати там,
две тела са събрани,
във безкрайния плам...

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??