6.06.2007 г., 8:57 ч.

Среща 

  Поезия
645 0 1
                                                   
                                                                    Среща
 
                                                  Не се страхувай, ловецо,
                                                  само си спомни,
                                                  аз съм сърната, в чието сърце
                                                  трофей оловен тупти...
                                             
                                                  Не се вини,
                                                  няма да заплача,
                                                  гората не търпи да се мълчи...
                                                  Късен е този час,
                                                  дъждът е тръгнал бос за нас.
                                                  Прегърни ме поне за миг,
                                                  като ослепял без тебе е грехът...

                                                  Не те коря, ловецо,
                                                  не си виновен с нищо ти,
                                                  освен, че любовта ни
                                                  без разстрел умъртви!...

© Айбигел айбигел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??