31.03.2008 г., 21:12 ч.

Среща 

  Поезия » Бели стихове
656 0 3
 

Среща

         Да се запознаем...

         няма да е трудно.

         Да поговорим...

         следваща стъпка.

         Да замечтаем...

         оттук се започва.

         Да го осъществим...

         ще се справим.

         Да останем...

         може би.

         Да се отдалечим...

         ще стане.

         Но нека първо се срещнем!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??