Среща
Да се запознаем...
няма да е трудно.
Да поговорим...
следваща стъпка.
Да замечтаем...
оттук се започва.
Да го осъществим...
ще се справим.
Да останем...
може би.
Да се отдалечим...
ще стане.
Но нека първо се срещнем!
© Деси All rights reserved.