25.05.2004 г., 13:08 ч.

Среща и раздяла 

  Поезия
1508 0 0
От първата ни среща,на морския бряг
под звездите и луната.
Имах чувството че те познавах,
че те познавах от преди.

Всичко беше истинско красиво,
на морето под звездите.
На теб харесваше ти знам,
да бъдеш на брега със мен.

Но всичко истинско красиво,
има своя тъжен край.
Въпреки че ме желаеш,
не споделяш таината си с мен.

И така се случи,близки хора да ни разделят.
Сълзи в очите кротко се таят ,
погледи смутени странно се редят.

Аз пак съм сам
на морския бряг
звездите шепнат:
Къде е тя?

Но ела,ела
обич красота
но ела,ела
Върни ми любовта!

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??