23.08.2009 г., 23:39 ч.

Среща... на ръба 

  Поезия » Друга
678 0 15

 

Не ми загасвай луната.

Остави ми поне половината
да плува в отражението
на лицето ти.

The dark side не е нищо повече
от липса на светлина
и два кратера
напомнящи за очите ти
преди сън

но не обичам тъмнината.

Преди пълнолуние
тънката ивица на устните ти
е най-тъмна

затова

не ми говори за ярки звезди
в тъмните нощи
и за сладките сънища.

Просто не ми взимай светлината

в тъмното много лесно
намирам копчето за turn on
на слънцето.

Заспивай

ще се видим на ръба

в полунощ
между двете си половини

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??