27.10.2013 г., 18:06 ч.

Среща от чат 

  Поезия » Хумористична
567 0 3

          

Среща уж с приятел,

а е непознат…

Случайно си се сблъскал,

в някакъв си чат.

 

На снимка си го виждал,

пише с интелект.

Щом ти е допаднал,

отвръщаш с някой ред.

 

На срещата е друго,

за нея се гласиш.

Ноктите лакираш,

лицето си красиш.

 

Срещаш се с приятел,

но е непознат.

Думите подбираш,

не е като в чат…

 

Лесно е пред компа,

с чорлава глава.

Пишеш си нехайно

поредните слова.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??