15.12.2010 г., 15:25 ч.

Среща в бъдещето 

  Поезия » Еротична
1460 0 22

Ще проуча цялото ти тяло

с палавото връхче на езика.

Всяко твое косъмче ще галя,

докато от стонове пресипнеш.

 

Ще тършувам в ъглите ти скрити,

с алчни пръсти тръпките ще търся.

На целувки имаш ли насита?

Сори, ако дрехите ти скъсам.

 

Мммм... Дъхът ти има вкус на още...

Гладна съм. Бях дълго на диета.

Дяволски обичам да съм лоша.

Грешна съм, бъди Разпети петък.

 

Сякаш ток от дланите ти удря,

билото изкачва по гръбнака...

Някъде в дълбокото ми буря

тътне и заплаква с капки блясък.

 

Страшно ти работи джипиесът -

в тъмното добре се ориентираш...

Питаш ме защо, съм като девствена?

Чаках да си спомниш... че ме има.

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??