Срещнах те
и се познах,
защото себе си
в теб видях -
душата,
търсещата бряг
на който има смях,
но искрен, чувствен,
неподправен
и мъничко тъга за цвят.
Може би е късно - нищо...
все пак те срещнах.
И надеждата, че има някой
такъв - различен и еднакъв,
щастлив, нещастен,
може би прекрасен..
Ще чакам пак,
за да те срещна
и тогава...
© Надя Всички права запазени
все пак те срещнах.
И надеждата, че има някой
такъв - различен и еднакъв"
Мигове в които разбираш защо си жив!
Поздрави!!!