3.04.2019 г., 8:48 ч.

Сряда е ден за целуване 

  Поезия » Свободен стих
509 5 7

Във вторник 
исках да танцувам   

сряда е ден за целуване
по средата на мисълта  
и в края на действието 
от началото до средата  
отново остава продължение  
за четвъртък  
залагам рисково  
мизата си струва  
заличавам колебанията  
проверявам  
не питам  
целувам монополно  
със заявка за петък  
петък е задължителен  
преход към събота  
нанасям флуиди  
в основата на миглите  
и изпъвам околоочните  
сбръчквания  
не пренебрежително  
целувачно
преливам в събота  
измервам причините  
следствията  
и относителността  
напълно свободно 
за дълги целувки  
пронизващи  
лековерно неделя 
в безтегловност  
зареяна и необяснима 
подготвена за внезапни

изненади на монотонни  
целувни препятствия  
и отскоци 
в понеделник  
на делови скучаещи  
проформи  подписани
с неадекватни  допири 
от свити устни  
и изцъклени погледи  
към вторник  
когато отново 
няма да танцувам  
но ще целувам  
защото идва сряда  
сряда е ден за целуване...

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, няма как, хвана ме Веднага ти изпращам целувки!
  • Благодаря, Пепи! Взимам твоите и ти изпращам от моите целувки!
  • 💐 💕 целувка и от мен!
  • Завъртам ги от сряда до сряда целувките , целувки и за вас момичета!
  • Задъхано, устремно, делово, опияняващо, обещано, недвусмислено заявено и планирано намерение! Ден за целувки! Завъртях се на твоята въртележка и аз!
  • еее,Къде ме завихри!? Много ги можеш казванията!
Предложения
: ??:??